• Astazi este Vineri, 02 Iunie 2023   Ora 00:55

Blog - Trupa Sing

22.03.2023

O Trupa cu Firma de Aur!

Trupa Sing a primit recent o mare recunoaștere pentru calitatea serviciilor oferite, fiind distinsă cu prestigioasa distincție "Firma de aur 2022".

Firma de Aur este un proiect care vizează promovarea celor mai bine cotate companii. Este un premiu pentru întreprinderi bazat pe rezultate reale, existente pe portaluri, care conțin opinii fiabile și credibile.

Acest premiu reprezintă incă o dovadă clară a faptului că Trupa Sing a reușit să ofere servicii de înaltă calitate și să obțină satisfacția clienților săi.

Obținerea distincției de "Firmă de Aur 2022" este o realizare impresionantă pentru noi și o confirmare a calității și a reputației noastre în industria muzicală din România.15.01.2023

Bianca Dudaksiz alaturi de Trupa Sing

Suntem incantati sa va anuntam ca Bianca Dudaksiz va fi o parte importanta a echipei noastre incepand din anul 2024! Cu un talent si o prezenta scenica uimitoare, Bianca va adauga o nota de prospetime si emotie show-urilor noastre.

Bianca este cunoscuta pentru interpretarea sa emotiva si energica, care a cucerit inimile publicului de-a lungul anilor, a castigat numeroase trofee la Concursuri si Festivaluri de muzica si teatru, atât in tara, cat si in străinătate. A reusit sa impresioneze pana si publicul turc cu apariția ei la Vocea Turciei, unde a întors toate cele 4 scaune in mai putin de 10 secunde, fiind apreciata in mod deosebit pentru timbrul sau vocal si interpretările inedite ale unor piese ce au făcut istorie pe plan muzical.

Va canta atat solo cat si impreuna cu Alex Davidescu.

Suntem nerabdatori sa o vedem pe scena alaturi de echipa noastra si sa oferim publicului spectacole de neuitat. Nu pierdeti ocazia de a o vedea live in actiune alaturi de noi, daca aveti nunta in 2024, rezervati Trupa Sing acum!01.01.2023

Sing Token combina divertismentul cu tehnologia blockchain

Cu fiecare zi care trece, tehnologia blockchain devine din ce in ce mai populara si mai accesibila. In acest context, am decis sa cream un token cu un scop precis: sa ofere inchirierea serviciilor noastre pe platforma blockchain Elrond (Multivers X).

Sing Token combina divertismentul cu tehnologia blockchain, creand astfel o punte intre lumea muzicii si cea a web 3.0. Daca esti clientul nostru si ai descarcat aplicatia Maiar (https://get.maiar.com/referral/rojo97bylb), vei primi dupa eveniment monede SING si un NFT VIP.

Incepand din data de 01.01.2023, avansul la semnarea contractului pentru evenimente poate fi achitat si cu monede SING. Cei care opteaza pentru aceasta varianta vor primi dupa eveniment cash back de 15% in SING TOKEN sau 25% daca detin si un NFT VIP.

NFT-urile VIP vor fi distribuite si tuturor investitorilor care achizitioneaza SING TOKEN in seed sale sau in presale. Detaliile despre evenimentele blockchain le gasiti pe pagina noastra de twitter https://twitter.com/TrupaSing si la sectiunea https://trupasing.ro/crypto-sing