• Astazi este Vineri, 02 Iunie 2023   Ora 01:47

Asculta muzica live cu Trupa Sing - Descarca Muzica cu Trupa Sing – Formatie Nunta Ploiesti

Asculta muzica cu Trupa Sing (Formatie CoverBand Nunta Bucuresti)

In istoria muzicii exista melodii care nu mor niciodata, ele se regasesc si in repertoriul nostru si sunt combinate cu cele mai noi hit-uri pentru o reusita garantata.

Asculta si descarca muzica usoara romaneasca si internationala, melodii cantate live din evenimente, muzica instrumentala, piese din folclor, melodii populare mp3 de la nunti, cat si o parte din creatia proprie a trupei noastre:


Apasa play sau Alegeti o piesa...

Muzica usoara, populara, instrumentala, café concert

    Melodiile sunt cu titlu informativ si au legatura doar in mica parte cu programul pe care-l desfasuram la evenimentele la care participam.

    In prestatiile noastre live ne organizam in primul rand in functie de preferintele organizatorilor si de invitatii acestora, ne bazam pe experienta noastra de a lucra cu publicul si ne implicam 100% la fiecare petrecere, spectacol, nunta, botez, concert la care suntem prezenti.

    De mai mult timp lucram intens la compozitii proprii si va anuntam ca pe www.TrupaSing.ro vom posta si va vom pune la dispozitie pentru a descarca gratuit toate single-urile trupei iar la sectiunea video veti gasii cele mai noi videoclipuri