• Astazi este Miercuri, 17 Iulie 2024   Ora 23:06

Rezervă Trupa Sing

Pentru a intra în contact cu Trupa Sing vă rugăm apelați numărul de telefon afișat mai jos sau completați formularul de contact.

Manager Madalin Anghel

Telefon și WhatsApp:

0721 57 44 88

E-mail: TrupaSing@yahoo.com

Va rugam sa completati toate date din formular si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil pe e-mail, totodata daca nu ati stabilit inca data exacta a evenimentului, va rugam sa specificati acest lucru si vom cauta impreuna o data potrivita.

Descarca detaliile de contact

Scaneaza codul pentru a obtine informatiile de contact in format digital

Disponibilitate

Trupa Sing este disponibila pentru a sustine show-uri live la evenimente gen: Nunta, Nunti, Botez, Botezuri, Spectacol, Spectacole, Concert, Concerte, Revelion, Revelioane, Craciun, Petreceri Private, Team Building, Corporate, etc ... in urmatoarele locatii : Bucuresti Targoviste Pitesti Ploiesti Craiova Ramnicu Valcea Constanta Buzau Sinaia Snagov Buftea Giurgiu Slatina Dragasani Targu Jiu Brasov Focsani Braila Galati Saftica Otopeni Bragadiru Mamaia Alexandria Dambovita Arges Prahova Campulung Mioveni Calarasi Sibiu Ilfov Olt Paltinis Campina dar si in celelalte orase ale Romaniei, iar in functie de disponibilitate aceasta poate sustine spectacole si in strainatate.

Drepturi de autor

Trupa Sing ® este "MARCA INREGISTRATA" , toate drepturile sunt rezervate, orice copiere a numelui, a site-ului sau a continutului acestuia intra sub incidenta legii!